• Jocelijn Geurts

Start To MVO : Tip 1

Steeds meer bedrijven willen duurzaam ondernemen. Heb je geen idee hoe je het best in de praktijk omzet? Dankzij onze concrete tips ga je vandaag al aan de slag met duurzaam ondernemen. Zonder extra kosten. Let’s be the change!

Kies voor groene webhosting. Een webhost zorgt er via een server voor dat jouw site dag en nacht wereldwijd toegankelijk is. Die server draait 24 uur per dag en slokt veel energie. Doe dus zeker de moeite om uit te pluizen of het groen kan. Zonder in te boeten op snelheid, beveiliging en prijs. De term ‘groene webhost’ levert tal van zoekresultaten op Google. Ik ben voorstander van Antagonist. Andere mogelijkheden zijn Greenhost, TransIP en Denit. Weet je niet of jouw website al draait op groene energie? Via www.thegreenwebfoundation.org kom je het in een wip te weten.


Zin om samen op reis te gaan om je bedrijf duurzamere te maken dus beter gewapend voor de toekomst? Axudo is graag je gids en reisgenoot, met de nodige expertise maar een oog voor de ervaring "along the way" ! Mail ons voor meer info over onze travel map!

22 views2 comments

CONTACT

INFO@RITCHEUROPE.COM

De Ritch Community is een movement van het bedrijf Ritch Europe. 
Ritch Europe koppelt bedrijven hun core product of dienst aan een hoger doel

en onderneemt met de inkomsten van de community verschillende Give Back acties.

Meer info kun je vinden op www.RitchEurope.com

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Heb je nog vragen? Dan vind je HIER het antwoord!